Sunday, August 21, 2011

Seekordne nädalavahetus on väga tore olnud. Eile, taasiseseisvumispäeva puhul, käisime Eiffeli tornis. Suht äge oli, kuigi pimedas oleks ägedam olnud. Õnneks ei pidandki eriti kaua järjekorras passima, veits üle tunni ajaga jõudsime juba tippu :D. Meil suht vedas, sest enne kui me kassasse läksime, olid igal pool sildid, et kolmas korrus on suletud ülerahvastatuse tõttu, aga läksime siis kassasse ja Annu küsis, et mis toimps ja siis müüja ütles, et saab-saab kolmandale ka:D Toreee! Enne käisime veel Triumfikaare tipus ka, sealt oli ka päris hea vaade, eriti La Defense`ile (. Annu kavatseb sinna varsti minna ülimas ärinaiseriietuses ja siis FT osta ja Starbucksis tähtsa näoga passida, vb võtab isegi läpaka kaasa:D. ) Kuna meil on väga eredalt meeles, kuidas 10 aastat tagasi olime kuskil Triumfikaare juures hotellis, tahtsime seda ka üles otsida ja asusime siis rõõmsalt mööda Victor Hugo Avenue`d matkama. Vahepeal juba suht loobusime, sest midagi ei tulnud tuttav ette, aga kõmpisime siis edasi, sest mõtlesime, et Eiffel jääb nkn sinna poole (tegelt ei jäänud ja saime mingi hiiglasliku tiiruga minna, pärast oli tornist näha:D). Agaaa, me tõesti leidsime oma hotellikese, L´Angleterre, 2 tärni. Vaatasime aknast sisse ka, fuajeed on täiega renoveeritud, väga moodne valge-punasega sisekujundus! Meie päeva tippsündmuseks kujunes aga hoopis see, et passisime siis seal hotelli ees ja tegin mõne pildi, kui Angleterre`ist tuli mingi perekond välja, -ema, isa, 2 suht väikest last- kes kõmpisid siis kuskile poole ära. Aasta üllatusena avastasime pärast oma suurt tiiru Eiffelini ja järjekorras passimist lõpuks torni kolmandal korrusel, et see sama perekond on ka seal! Nii nummi, nad tundsid meid ka ära, aga ei lehvitand ega midagi:D. Ikkagi hästi äge. Pärast Eiffelit saime Annikaga Sacre Coeuri juures kokku, kus oli suht palju rahvast. Vaatasime mingi tüübi pallišõud (kõksis igatpidi, ronis lambi otsa pall pea peal jms :D). Lõpuks läksime sööma, kahjuks ei leidnud mingit hiinakat, sõime siis tavalist kana ja friikaid ja salatit ja šokolaadimousse`i. Kui me siis oma restoranis väliterrassil istusime kõndis meist mööda üks teine perekond, kellega me koos metroos olime olnud ja need ilusti naeratasid meile kogu perega, hästi tore! Veel nägime seal üht teist peret, keda Eiffeli juures ka varem nägime! Üliäge on turisttuttavaid näha niimoodi! :D
Kuna mulle siuksed boheemlasnaabruskonnad eriti ei meeldi, siis me seal eriti kaua ei olnud ja tulime oma kallisse pool-getosse tagasi :D. Annika alustas juba kell 9 ka.
Täna käisin veel Louvre`is, tegin Mona Lisast oma telefoni taustapildi, vaatasin veits kreeka ja rooma kujusid, käisin Starbucksis (see asub Louvre`is sees kusjuures :D) ja tulin tagasi koju passima, hästi mõnus!
Annu veetis täna oma tööpostil aega, loodetavasti oli ka tore! :)

No comments:

Post a Comment