Tuesday, July 12, 2011

Äi-ke-päi-ke

Täna hommikul ärkasime hästi vara, et ilusti mitte hiljaks jääda Disney university`sse. Läksime siis oma rongijaama, et sõita Disney-peatusesse. Kohtusime seal ühe poolaka ja inglasega, kes olid mõlemad väga huvitatud prantsuskeelsest suhtlusest, seega me eriti aktiivselt suhelda ei saanud.

Kui me kohale jõudsime saime oma kaardid, millega pääseb backstage`i, foto tehti ka. Meie omad pole eriti õnnestunud.:D Meie tänane õppetund oli Disney traditions, mis oli suht igav, ainuke lõbus osa (mis kohati oli isegi veits häiriv:D) oli see, kui see disney tüüp, kes loengut pidas oli sunnitud pidama nö ühepoolseid dialooge (umbes, et heeei, me näeme sind väga hästi , mis teed seal? Aaa, väga põnev! :D) mingi animeeritud tegelasega, sest see sisaldus selles ppts mille järgi ta rääkis:D Kõik õpilased vahtisid hästi tuimalt, hahaa:D Meiega koos oli veel 3 eestlast ja teised mitte eriti hästi prantsat oskavad inimesed, sest meie loeng oli õnneks inglisekeelne:D.

Huvitavad faktid, mis selle loengu käigus selgusid: Disney töötajate keskmine vanus on 33 ehk üllatavalt vana. Veelgi üllatavam on see, et mehi on töötajatest 54% ja naisi siis 46%. Kuna meie näeme üsna suures osas enam-vähem endavanuseid tüdrukuid, siis meie loogiline järeldus on, et kuskil (kahjuks ei oska arvata, kus täpselt :D) töötab hästi palju vanamehi, hahhaaa:D. Igatahes hästi veider:D.

Ei saa jätta mainimata ka siinset veidrat ilmastikku, hommikul oli siuke normaalne veits pilvine, aga siiski päikseline siis vahepeal oli hullllllll padukas koos hulluuu äikesega ja siis läks jälle hästi ilusaks (pilvituks) ja soooojaks ja siis läks JÄLLE pilviseks ja külmaks ja vihmaseks:D.

Muidu käisime veel mingis hiiiiiiglaslikus shopping mallis, Annu ostis tennised, et me saaks oma treeningutega alustada! Jee! :D

2 comments: