Monday, July 11, 2011

Tortsti Torcy's!

Stockholmis nägime oma kallist Immut, kes šoppas meeleheitlikult ja tormas (loe: jäi peaaegu lennukist maha) siis oma gate'i lennukile. Oli väga lõbus!

Prantsusmaa lennukis peamiselt uimerdasime, lõpus oli turbulentsi ka veits, mis tähendab, et hästi palju lapsed kilkasid ja kisasid seal, enamasti rõõmust vist.

Aga Pariisis läks põnevaks! Kõigepealt saime ilusti oma pagasi kätte, ühtedena esimestest, mis oli ülimalt meeldiv. Siis lugesime oma Disney instructioneid, mis ütles: "Stop at the RER/TGV station and take the train (RER A) one stop towards Paris. Get off at the "Val d'Europe" station (train ticket costs about 2,00 euros)." Olime siis hästi rõõmsad ja mõtlesime, et saame ilusti ruttu kuskile oma korterisse ja saame veel õhtul ringi vaadata.
Tegelt passisime lennujaamas rongipiletisabas (info- ja tavasaba) 2! tundi ja siis sõitsime veel poolteist tundi kahe rongiga. Pariisi kesklinnas istusime ümber ja jõudsime Disney Casting Center'isse.

Seal passisime veel hästi kaua, kuni meile räägiti elukohast ja igast muud siukest pointless juttu ja siis toodi meid meie korterisse!

Hästi ilus korter on! Ümmargune tiigivaatega rõdu. Tiik meenutab Šnellit ja lausa kutsub enda ümber jooksma! (Päriselt!) Spordiklubi on ka kõrval, koos ujulaga! Nii et me ei peagi tingimata paksuks minema! Jeeee!

Õhtul käisime veel poes ja ostsime hästi palju (Bulka aktsendiga ;)) juua, ma surin veetassimise kätte. Hästi armas linnake on meil, kuigi mingi kolme peatuse kaugel meie tööpostidest, homme saame need ka teada!

MEIE TÕLK ANNIKA SAABUB KÕIGEST 4 PÄEVA PÄRAST! HURRRAAAAAA! (Arvatavasti samma korterisse, kui me receptioni-mehikesega asjadest ühtemoodi aru saime. (Inglise keeles siiski.))

Kahjuks KÕIGEST 50 päeva veel!

2 comments: