Tuesday, July 19, 2011

Täna sadas reaalselt mingi 10 tundi järjest vihma ja see polnud selline tavaline vihm, vaid ikka padukas. Täiesti lõpp! Ma mõtlesin, et ei saagi täna majast välja. Aga kui Epu tööle läks, siis käisin ka korra Val d'Europe'is endale sooje riideid otsimas, sest ma võtsin riideid kaasa arvestusega, et Prantsusmaa suvi on soojem ja kuivem kui vihmane 15 kraadi.
Aga nüüd õhtul läks juba ilusamaks! Homme tuleb Greta Disney'sse külla, siis on loodetavasti ikka hea ilm!

Aga eile käisin ma Pariisis. Ülitüütu on meil see, et kui me tahame Pariisi minna, siis peame sõitma mingi 5 peatust oma tsooni lõppu, seal rongist välja minema, pileti Pariisi kesklinna ostma, rongi ootama, siis veel 6-9 peatust sõitma (olenevalt sellest, kuhu täpselt minna) ja alles siis oled kohal. Ehk siis selline tore tunniajane tripike!
Pariisis nägin ilusti Eiffeli ja Arc de Triomphe'i ära! Eiffeli juures tegime reidikaid!


Suutsime nüüd lõpuks pildis arvutisse ka saada! Jeeee!
Pariis oli mõnus, Eiffeli juures istuda ja Champs-Elysee'l jalutada on ülituristikas aga siiski lahe!
Lausa vaimustav oli, et leidsime endale otse Champs-Elyseel kino, kus on filmid inglise keeles (mitte prantsuse keeles), nii et me saame siiski oma kallile Harryle kaasa elada. Samuti leidsime üles ühe pubi, kus 14. juuli väljas olime, mis tundus ka selline mõnus koht ja nüüd saame sinna tagasi minna!

Veits pilte ka meie olemisest siin:


Disney!
Siis, kui meil veel supikausse polnud.

Ma ei suuda rohkem pilte panna, nad laevad kohutavalt kaua, nii et au revoir!

2 comments: