Thursday, July 21, 2011

Hetkel on mul vaba päev, Annu ja Annika läksid oma tööpostidele! Igatahes, ilm on kole nagu alati, seega passin ma meie mõnusas toakeses.

Eile käisin Gretaga Pariisis, aga seal sadas ka vihma ja siis ei saand isegi Eiffeli juures piknikku pidada, kõmpisime niisama ringi, ma käisin Starbucksis ka, ostsin Moca Blanci. Aga tänu Gretale sain teada, et meie Helsingi-Tallinn lend 31.08 on tühistatud (ta pidi algul sama lennuga tagasi minema:)) ja seega peaks kellegagi kontakteeruma et raha tagasi või uusi pileteid saada. Niisiis saatsin bookinghouse i kirja, et mis saab ja nad vastasid, et räägi blue 1-ga, kes ütles, et räägi Estonian Airiga, kes ütles, et räägi bookinghouse iga. Väga tore! Saame vist Helsingisse jääda :D.

Muidu siin eriti midagi ekstrahuvitavat ei toimugi, kuigi varsti tuleb Tour de France`i lõpp Champs-Elyseel, mida tahaks täiega :D:D vaatama minna.

Mul on viimasel ajal kogu aeg öised vahetused :D ehk 15.50-23.30. Suht tüütu, kuigi mõnes mõttes hea, sest siis on vähem inimesi tööl ja saab normaalsemalt olla. Nagu me siin ka varem maininud, siis Disneys on suur staffi üleküllus, hästi palju tuleb tühja passida, aga samal ajal pead tegema nägu, nagu sul oleks midagi teha, sest muidu manager vihastab :D. Kui ma viimati tööl käisin, siis manager küsis vähemalt viielt inimeselt 2 korda, et kas nad ikka võtsid juba lunchbreaki, sest mitte midagi polnud vaja teha:D.

Castmemberlandis :D ehk backstage`is on ka suht äge passida, sest kõik käivad tähtsa näoga ringi ja seal saab hästi odavalt süüa, mingi hästi suur praad, mida ära ei jõua süüa on u 3 euro eest.

Muide täna tegin hommikuks pannkooke nutellaga, väga maitsev! :D

No comments:

Post a Comment